Ontdek The Story of

Grill

Neem een kijkje in onze keuken

Onze runder vlees gerechten bestaan uit Bavette, T-bone, Cote de boeuf, Entrecote, Rib-Eye, Riblap, Ossenhaas ( Chateaubriand).

--Rare: Koud, rood en zacht centrum --Medium Rare: Enigszins koel, warmrood centrum --Medium: Enigszins stevig, warm roze centrum --Medium Well: Veerkrachtig en stevig, licht roze centrum --Well Done: Weinig of geen roze, door gekookt, stevig

Ontdek ook onze andere Story

fish

The Story
of 

Seafood

Noordzee Tong, Zalm, Zeebaars, Kreeft, Krab, Coquille, Gamba.
Lees Meer

Toch ons volledig menu bekijken?

Menu
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-6974588943288159"
     crossorigin="anonymous"></script>
crosstext-align-right